Kruser Elbåtpool

Del innlegget

Det er viktig for oss i Lanternen å kunne tilby en mest mulig komplett pakke til deg som kunde. Derfor har vi flere samarbeidspartnere som vi jobber sammen med for å skape et best mulig sjøliv for deg.

Båtutleieselskapet Kruser er kjent for å tilby enestående maritime opplevelser. De opererer med et bredt spekter av båter, fra luksuriøse yachtcharter til mer beskjedne motorbåter og seilbåter, og de betjener vanligvis populære kystdestinasjoner.

Kruser fokuserer på å gi kundene muligheten til å utforske vakre hav- og elveområder på en problemfri og minneverdig måte. De tilbyr fleksible leiealternativer, inkludert timebasert, daglig eller ukentlig utleie, slik at folk kan tilpasse opplevelsen etter eget ønske.

Selskapet legger vekt på sikkerhet, kvalitet og kundetilfredshet, og deres erfarne mannskap og vedlikeholdsteam sørger for at båtene er i utmerket stand. Krusers mål er å gi kundene muligheten til å skape uforglemmelige øyeblikk på vannet, enten det er for avslapping, eventyr eller feiring av spesielle anledninger.

For å leie Kruser sine båter må man inneha båtførerbevis. Det kan du selvfølgelig få hos oss!

Du kan også velge å gjennomføre nettkurs på lanternenkurs.no, eller laste ned appene Båtførerprøven – Quizappen og Kursappen i appstore eller på Google Play