Ta høyhastighetssertifikat

Fra 1 juni 2023 innføres høyhastighetssertifikat om du skal føre vannscooter eller båter som oppnår en hastighet på 50 knop eller mer.

Lanternen tilbyr den enkleste veien til høyhastighetsserifikatet. Kjøp tilgang til den teoretiske delen, meld deg opp til praktisk oppkjøring og gjennomfør teori i forkant.

SOMMERKAMPANJE!
Nå får alle 10% rabatt på alle praktiske høyhastighetskurs med koden: speed23

Teorikurs
Obligatorisk
Pris: 795,-

Ta teorikurs og eksamen for høyhastighetssertifikatet enkelt på nett for kun 795,-. Teoridelen må være gjennomført før praktisk oppkjøring.

Vi leverer teorikurset i samarbeid med Redningsselskapet.

Klikk ikonet under:

Praktisk kurs
Båt og vannscooter
Pris: 11 600,-

(Bestselger)
Ta høyhastighetsbeviset for vannscooter og båt med 10% rabatt (se kode lenger ned). Vi leverer praktisk oppkjøring i samarbeid med Wright og tilbyr 10% rabatt på alle oppsatte kurs.
Bruk rabattkoden:
"speed23"
Klikk ikonet under:

Praktisk kurs
Kun båt
Pris: 5800,-

Ta høyhastighetsbeviset for båt med 10% rabatt (se kode lenger ned). Vi leverer praktisk oppkjøring i samarbeid med Wright og tilbyr 10% rabatt på alle oppsatte kurs.


Bruk rabattkoden:
"speed23"
Klikk ikonet under:

Praktisk kurs
Kun vannscooter
Pris: 5800,-

Ta høyhastighetsbeviset for vannscooter med 10% rabatt (se kode lenger ned). Vi leverer praktisk oppkjøring i samarbeid med Wright og tilbyr 10% rabatt på alle oppsatte kurs.

Bruk rabattkoden:
"speed23"
Klikk ikonet under:

Båtførerprøven -Båtførerbevis

 

Ta Båtførerprøven i dag

Alle som skal ta høyhastighetssertifikat må ha båtførerprøven. Lanternen har klasseromskurs i hele landet. Du kan også ta eksamen som privatist. Finn en ledig dato her:

Båtførerbutikken med alt utstyret du trenger

Er du ny båtfører og trenger litt maritimt utstyr og plagg? Her finner du alt fra redningsvester til 360-graders lanterne som er obligatorisk i alle båter: