Vilkår for å delta på kurs i regi av lanternenkurs.no:

Du samtykker til følgende vilkår ved å melde deg på kurs hos oss:

Betaling for kurset gjennomføres ved oppmøte med bank og kredittkort. Merk at eksamensavgift kommer i tillegg. Du får ikke tatt eksamen uten at du har betalt eksamensavgift og opprettet profil på båtførerregisteret.no.

Avmelding av kurset kan gjøres inntil 48 timer før kursstart. Instrukser for avmelding sendes sammen med bestillingsbekreftelsen på e-post. Dersom du ikke møter opp på kurset, vil du bli etterfakturert kursavgiften.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse annonserte kurs dersom det ikke er mange nok påmeldte. Du som kunde skal få informasjon om dette god tid i forveien, og få en alternativ kursdato å forholde deg til.

Vi forbeholder oss retten til å vise bort kursdeltakere som ikke oppfører seg i samsvar med alminnelig folkeskikk og ødelegger for andre kursdeltakere.

Med beståttløftet menes at du kan ta et nytt kurs hos oss gratis til du har bestått båtførerprøven. Kontinuasjonsavgift til båtførerregisteret må du imidlertid dekke selv. Beståttløftet gjelder ett år fra strykdato, og må benyttes på et av våre oppsatte kurs.

Lanternenkurs.no er ikke ansvarlig for tredjepartsleverandører.

Ved å melde deg på kurset samtykker du til vår personvernerklæring og øvrige vilkår som fremgår av kurspåmeldingen.

Vi tar forbehold om skrivefeil og prisendringer.