Desember, 2021

16des21:3023:00Oslo - Privatist båtførerprøven med forberedelseshefte(Scandic Victoria ved Nationaltheatret)21:30 - 23:00

Mer

KURSINFORMASJON

Velkommen til båtførerprøven og eksamensgjennomføring som privatist (fra nettkurs, kont eller annet) hos Lanternen:

Lanternen testsenter:

  • Sentral beliggenhet
  • Vi stiller med alt nødvendig utstyr for eksamensgjennomføring (kart, parallellforskyver, passer og nettbrett)
  • Betaling: Du skal kun betale eksamensavgift til båtføreregisteret.
    • Husk: Velg betalingsalternativet “Jeg har kvittering” ved utsjekk for å booke en plass på testsenteret vederlagsfritt.

Dersom du er en erfaren båtfører, har tatt kurs eller nettkurs tidligere, eller skal gjennomføre konteeksamen kan du ta eksamen på et av våre testsentre. Meld deg på og sikre deg en plass uten kostnad. Velg betalingsalternativet “Jeg har kvittering”.

Alt du må betale er eksamensavgift til båtførerregisteret.no (792kr) før eksamen. Du må også huske å laste opp bilde i gyldig format (ikke hodeplagg, og nøytral bakgrunn) for at vi skal kunne produsere båtførerbeviset ditt etter bestått eksamen.

Kunne du allikevel tenke deg intensivt båtførerkurs? Det er mye pensum som skal beherskes for å bestå båtførerprøven, og vi anbefaler alltid å gjennomføre vårt intensive ekspresskurs i forkant av eksamen (alt på én dag). Kursdatoene finner du her:

NB: Eksamensgjennomføring skjer etter intensivkurset som er avholdt samme dag. Oppstartstidspunkt for eksamen kan derfor variere avhengig av hvor mange deltakere som har deltatt på kurset. Stort sett vil vi starte opp til oppgitt tidspunkt, så møt opp i tide.

Velkommen til eksamen!

Båtførerbevis
Slik ser beviset du får i posten etter bestått båtførerprøve.

 

Tid

(Torsdag) 21:30 - 23:00

Lokasjon

Oslo - Scandic Victoria

Rosenkrantz gate 13

PÅMELDINGSINFORMASJON

Eksamensavgift (792,-) må betales etter at du har registrert profil på båtførerregisteret.no. Du får ikke startet eksamen dersom du ikke har opprettet profil, lastet opp bilde og betalt eksamensavgiften til norsk test på båtførerregisteret.no .

Avmelding kan gjøres inntil 48 timer før eksamen Instrukser for avmelding sendes sammen med bestillingsbekreftelsen på e-post.

Pris 290kr

Hvor mange kursdeltakere? -1 +

Total pris 290kr

4 Ledige plasser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Lanternen Båtførerkurs | Humlesekken AS – Org nr: 921960042
Professor Dahls Gate 1, 0355 Oslo | kundeservice@lanternenkurs.no | 480 61 626
Personvern | Betingelser

X