Juni, 2019

26jun16:1523:00Kurs ferdigOslo - Båtførerkurs kveld (onsdag)(Scandic Victoria ved Nationaltheatret)16:15 - 23:00

Mer

KURSINFORMASJON

-Kurs og eksamen på én kveld 

-Pris dagskurs 990kr (markedets laveste pris), eller kun eksamen 299kr

-Sentral beliggenhet

-Ingen krav til forhåndskunnskaper

-Dyktige og erfarne instruktører

-Beståttløfte

Kurset er rettet direkte mot pensum slik at du er best mulig rustet til å bestå eksamen på slutten av dagen. Meld deg på, så fikser våre erfarne kursholdere resten. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr for kurs- og eksamensgjennomføring. Ingen krav til forhåndskunnskaper, enkelt og alt på én kveld! Hos oss skal alle bestå båtførerprøven. Skulle du være uheldig på eksamen spanderer vi selvfølgelig kontekurs!

Kun eksamen: Dersom du kun ønsker å ta eksamen uten kurs skriver du “eksamenskandidat” i kommentarfeltet i påmeldingsinformasjonen. Du betaler kun 299,- (ex eksamensavgift) for å benytte deg av vårt testsenter som betales ved oppmøte kl 22.00 denne kursdatoen. Vi anbefaler allikevel å ta kurset som er svært eksamensrelevant, med fokus på sikkerhet og miljø og formidlet av engasjerte og dyktige instruktører.

Vi gleder oss til å se deg på kurs!

 

Tid

(Onsdsg) 16:15 - 23:00

Lokasjon

Oslo - Scandic Victoria

Rosenkrantz gate 13

PÅMELDINGSINFORMASJON

Betaling for kurset (ordinær pris: 990,-) skjer med bankkort ved oppmøte. Vi tar både bank- og kredittkort, men ikke kontanter. Eksamensavgift (744,-) kommer i tillegg og må betales etter registrering av profil på båtførerregisteret.no. Du får ikke startet eksamen dersom du ikke har opprettet profil, lastet opp bilde og betalt eksamensavgiften til norsk test på båtførerregisteret.no .

Påmelding er bindende. Deltakere faktureres for kurset i sin helhet uavhengig av oppmøte dersom avmelding ikke gjøres senest 48 timer før valgte kursdato. Instrukser for avmelding sendes sammen med bestillingsbekreftelsen på e-post.

Kurs ikke tilgjengelig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Lanternen Båtførerkurs | Humlesekken AS – Org nr: 921960042
Professor Dahls Gate 1, 0355 Oslo | kundeservice@lanternenkurs.no | 480 61 626
Personvern | Betingelser

X