Juli, 2020

15jul09:0017:00Kurs ferdigLarvik - Dagskurs båtførerprøven 990krLarvik Farris Bad)09:00 - 17:00

Mer

KURSINFORMASJON

-Dagskurs med båtførerprøve -alt på én dag

-Pris kun 990kr, eller bare eksamen til 399kr

-Sentral beliggenhet

-Ingen krav til forhåndskunnskaper

-Dyktige og erfarne instruktører

-Beståttløfte

Kurset er rettet direkte mot pensum slik at du er best mulig rustet til å bestå eksamen på slutten av kurset. Meld deg på, så fikser våre erfarne kursholdere resten. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr for kurs- og eksamensgjennomføring. Eksamensavgift til båtførerregisteret.no på 768kr kommer i tillegg.

Ingen krav til forhåndskunnskaper, enkelt og alt på én dag! Hos oss skal alle bestå båtførerprøven. Skulle du være uheldig på eksamen spanderer vi selvfølgelig kontekurs!

Kun eksamen: Dersom du kun ønsker å ta eksamen uten kurs skriver du “eksamenskandidat” i kommentarfeltet i påmeldingsinformasjonen. Du betaler kun 399,- ved oppmøte (ex eksamensavgift) for å benytte deg av vårt testsenter den siste timen den aktuelle kursdatoen. Dvs oppmøte kl 15.00 for dagskurs eller kl 2130 for kveldskurs. Vi anbefaler allikevel å ta kurset som er svært eksamensrelevant, med fokus på sikkerhet og miljø og formidlet av engasjerte og dyktige instruktører.

Vi gleder oss til å se deg på kurs!

Båtførerbevis

Slik ser beviset du får i posten etter bestått båtførerprøve. Kveldskurs båtførerprøven 990,-

 

Tid

(Onsdsg) 09:00 - 17:00

Lokasjon

Larvik -Farris Bad

Fritzoe Brygge 2

PÅMELDINGSINFORMASJON

Betaling for kurset (990,-) skjer med bankkort ved oppmøte. Vi tar både bank- og kredittkort, men ikke kontanter. Eksamensavgift (768,-) kommer i tillegg og må betales etter registrering av profil på båtførerregisteret.no. Du får ikke startet eksamen dersom du ikke har opprettet profil, lastet opp bilde og betalt eksamensavgiften til norsk test på båtførerregisteret.no .

Avmelding kan gjøres inntil 48 timer før kursstart. Instrukser for avmelding sendes sammen med bestillingsbekreftelsen på e-post.

Kurs ikke tilgjengelig

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Basket
X