Mai, 2019

11mai09:0017:00Kurs ferdigOslo - Båtførerkurs(Scandic Victoria ved Nationaltheatret)09:00 - 17:00

Mer

KURSINFORMASJON

-Kurs og eksamen på én dag

-Pris 990kr (markedets laveste pris), eller kun eksamen 299kr

-Sentral beliggenhet

-Ingen krav til forhåndskunnskaper

-Dyktige og erfarne instruktører

-Beståttløfte

Kurset er rettet direkte mot pensum slik at du er best mulig rustet til å bestå eksamen på slutten av dagen. Meld deg på, så fikser våre erfarne kursholdere resten. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr for kurs- og eksamensgjennomføring. Ingen krav til forhåndskunnskaper, enkelt og alt på én dag! Hos oss skal alle bestå båtførerprøven. Skulle du være uheldig på eksamen spanderer vi selvfølgelig kontekurs!

Kun eksamen: Dersom du kun ønsker å ta eksamen uten kurs skriver du “eksamenskandidat” i kommentarfeltet i påmeldingsinformasjonen. Du betaler kun 299,- (ex eksamensavgift) for å benytte deg av vårt testsenter som betales ved oppmøte kl 16.00 den aktuelle kursdatoen. Vi anbefaler allikevel å ta kurset som er svært eksamensrelevant, med fokus på sikkerhet og miljø og formidlet av engasjerte og dyktige instruktører.

Vi gleder oss til å se deg på kurs!

Tid

(Lørdag) 09:00 - 17:00

Lokasjon

Oslo - Scandic Victoria

Rosenkrantz gate 13

PÅMELDINGSINFORMASJON

Betaling for kurset (ordinær pris: 990,-) skjer med bankkort ved oppmøte. Vi tar både bank- og kredittkort, men ikke kontanter. Eksamensavgift (744,-) kommer i tillegg og må betales etter registrering av profil på båtførerregisteret.no.

Påmelding er bindende. Deltakere faktureres for kurset i sin helhet uavhengig av oppmøte dersom avmelding ikke gjøres senest 48 timer før valgte kursdato. Instrukser for avmelding sendes sammen med bestillingsbekreftelsen på e-post.

Kurs ikke tilgjengelig

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Basket
X