Juni, 2021

16jun21:3023:00Kurs ferdigAsker - Privatist båtførerprøven med forberedelseshefte(Scandic Asker)21:30 - 23:00

Mer

KURSINFORMASJON

Velkommen til båtførerprøven og eksamensgjennomføring hos Lanternen inkludert forberedelseshefte!

Lanternen eksamen med forberedelse:

  • Reservasjon av plass for eksaminering på testsenteret
  • Sentral beliggenhet
  • Vi stiller med alt nødvendig utstyr for eksamensgjennomføring 
  • Forberedelseshefte
  • Betaling: Du betaler kun 290,- for Forberedelsesheftet (eks eksamensavgift 792,- til båtførerregisteret)

Forberedelsesheftet er en kort oppsummering av de viktigste temaene av pensum, som er et minimum for å kunne bestå båtførerprøven. Du vil motta en nedlastningslink med heftet når kjøpet er gjennomført. Dersom du ikke ønsker forberedelsesheftet kan du velge betalingsalternativet ” Jeg har kvittering” ved utsjekk for å booke en plass til eksamen uten kostnad. (NB: Eksamensavgift til båtførerregisteret (792,-) eller evt konteavgift (417,-) kommer i tillegg).

Er du nettkursdeltaker, skal benytte beståttløftet/konte eller er privatist?: Meld deg på denne datoen slik at vi holder av en plass til deg uten kostnad ved å velge betalingsalternativet “Jeg har kvittering”. Eksamensavgift (792,-) eller konteavgift (417,-) til båtførerregisteret kommer i tillegg. .

Kunne du allikevel tenke deg intensivt båtførerkurs? Det er mye pensum som skal beherskes for å bestå båtførerprøven, og vi anbefaler alltid å gjennomføre vårt intensive ekspresskurs i forkant av eksamen (alt på én dag). Kursdatoene finner du på forsiden av lanternenkurs.no

NB: Eksamensgjennomføring skjer etter intensivkurset som er avholdt samme dag. Oppstartstidspunkt for eksamen kan derfor variere avhengig av hvor mange deltakere som har deltatt på kurset. Stort sett vil vi starte opp til oppgitt tidspunkt, så møt opp i tide.

Velkommen til eksamen!

Båtførerbevis
Slik ser beviset du får i posten etter bestått båtførerprøve.

 

Tid

(Onsdag) 21:30 - 23:00

Lokasjon

Asker - Scandic Asker

Askerveien 61

PÅMELDINGSINFORMASJON

Eksamensavgift (792,-) må betales etter at du har registrert profil på båtførerregisteret.no. Du får ikke startet eksamen dersom du ikke har opprettet profil, lastet opp bilde og betalt eksamensavgiften til norsk test på båtførerregisteret.no .

Avmelding kan gjøres inntil 48 timer før eksamen Instrukser for avmelding sendes sammen med bestillingsbekreftelsen på e-post.

Kurs ikke tilgjengelig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© Lanternen Båtførerkurs | Humlesekken AS – Org nr: 921960042
Professor Dahls Gate 1, 0355 Oslo | kundeservice@lanternenkurs.no | 480 61 626
Personvern | Betingelser

X